Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Tuesday, November 20, 2012

Spazzo Restaurant Cafe, Katerina Hotel Batu Pahat

Masa balik kampung hari tu my hubby a.k.a En Lan teringin nak makan Chicken Chop. So dia ajak la makan kat Crystal Hotel, Batu Pahat. Tapi malam tu ada birthday celebration anak sape ntah kat situ...so restaurant kat Crystal tu full..Nak dijadikan cerita saya pun suggest la dia makan kat Katerina Hotel. Katerina ni antara hotel yang glamour la kat Batu Pahat. 4 Star hotel lar katakan...tempatnya gak tenang n relax sambil mengoder dan menunggu makanan sambil mendengar irama jazz...sesuai utk bisnes people lar...Macam biasa la ye, cerita ngan gambar lagi senang.

~ Ni la gambaran Katerina Hotel, Batu Pahat ~
 ~ Spazzo Restaurant & Cafe ~


Nie adalah sebahagian menu yg ada di Spazzo Restaurant & Cafe di Katerina Hotel. sebenarnya ada byk lar lg..malas nak tunjuk...Harga agak berpatutan ler....standad hotel lar katakan...


~ Spazzo Restaurant & Cafe Menu's ~

~ Damia a.k.a budak perempuan kecik memang suka menyibuk 
time orang ngah order ni ~

Actually kitaorang datang sini berempat. Lagi sorang tu sepupu En. Lan, Ika a.k.a Zieq, tapi dia tak masuk dalam gambar. Ketika tuh, kami ada sedikit duscussion dgn beliau. hehe...(macam ahli perniagaan lar plok) kelassss gitu...

~ minuman yang kami order ~

 ~ Ni yang Zieq order - (Aglio Pasta) ~

~ Ni saya punyer - (Spagetthi Bolognese) ~

~ En. Lan plak makan - (Chicken Chop) ~

Budak perempuan kecik ni makan biskut je? Haha..kesian dia..

Komen saya: Presentation makanan tak begitu menarik & makanan2 tu semua biasa-biasa je..presentation makan mcm hampeh...Takdela sedap mana pun. So, saya bagi 4 STAR out of 10 jer...hehehe. Jagan mara yer tuan pengurus hotel...U kena perbaiki lagi presentation tuh yer...in my opinion, memang hampeh tahap GABAN.....

Total harga semua RM 91.00..Emm macam tak berbaloi sangat la..

Ok la, kitaorang dah nak balik ni. Bye! Tayang pusat ke Damia..hee

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno