Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Sunday, February 10, 2013

Candy Buffet: Idea best tak?

Salam semua. Xin nian kuai le! Hope everybody enjoy your holiday ya..Emm..korang pernah dengar tentang candy buffet tak? Candy buffet tu = buffet yang penuh dengan candy (ayat senang untuk faham.haha). Kat buffet tu nanti ada pelbagai jenis candy macam lollipop, marshmellow, jelly, chocolate, choki-choki, chocolate fountain, cup cake and macam-macam lagi la.

 Kebiasaannya orang akan book candy buffet ni untuk majlis perkahwinan, birthday party, bertunang..lagi?emm...tak kisah la majilis apa-apa. Asalkan korang suka konsep candy buffet ni..Menghias candy buffet ni pun ada tema-temanya.. Nak warna macam mana, nak candy jenis apa..terpulang ikut selera masing-masing.

Ni antara photo-photo candy buffet yang sangat menarik (sumbangan En Google..hehe). Sebenarnya terfikir nak buat bisnes ni. Tapi tak tau ada permintaan tak..Ok ke hah? Jom kita layan gambar dulu..


Tema pink


Tema Orange

Tema merah

Tema Biru


Tema pink-purple


Tema putih


Tema kuning-kelabu

Ok tak idea ni, korang suka tak? Kalau berminat bolehla bagitau ye..hehe.TQ..

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno