Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Wednesday, May 1, 2013

Marine Essence Beauty Bar

Sejak kebelakangan ni Marine Essence Beauty Bar a.k.a sabun pencerah ketiak mendapat sambutan yang sangat-sangat luar biasa. Pergi la kat mana-mana stokis Hai-O, semuanya dah takde stok sekarang ni. Stokis pun tengah reorder. Orang selalu mention sabun ni sebagai sabun pencerah ketiak. Mungkin sebab sabun ni sangat berkesan mencerahkan ketiak kot. Bukan kat ketiak je boleh apply, mana-mana bahagian badan yang agak-agak gelap sikit tu pun boleh apply. Even guna kat muka buat macam pencuci muka pun ok. Kulit muka jadi lebih lembap dan halus.

Apa tu Marine Essence Beauty Bar a.k.a sabun pencerah ketiak?



 Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit.

Selain itu, sabun ni juga menghidratkan dan melembutkan kulit. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh!

 Ini antara kandungan bahan-bahan yang terdapat dalam sabun ni


 1) Penghidap ekzema/masalah kulit sangat sensitif. Kebiasaan orang yang ekzema ni tak boleh pakai benda yang melekat kat badan. Contohnya tak boleh pakai jam, nanti mesti gatal. Takpun, mereka ni alergik dengan sesetengah makanan hingga menyebabkan gatal-gatal. Bila dah gatal tu comfirm la nak garu sepuas-puasnya kan. So akibatnya kulit diorang ada kesan-kesan hitam

2) Individu yang ada masalah ketiak hitam, bawah leher, celah-celah kelengkang ke or mana-mana pelipat badan hitam. Tak tau la ye apa punca hitam-hitam tu. Tapi dulu time pregnant saya memang ada masalah hitam-hitam ni. Orang kata kesan membawa budak ea. Tapi alhamdulilah lepas bersalin terus hilang.hehe

3) Ruam atau jerawat badan. Nak hilangkan kesan jerawat kat muka pun boleh. Sabun ni tak mengeringkan macam sabun mandi biasa tu. Sabun mandi biasa letak kat muka apa jadi?Eei..jadi makin kering ada lah. Tapi marine soap ni tak mengeringkan kulit. Bertambah-tambah lembap lagi ada.

Ni pula antara testimoni-testimoni yang dapat dikumpulkan setakat ini






Berapa harganya dan bagaimana cara order? 

 

Dalam 1 kotak Marine Essence Beauty Bar terdapat 3 ketul sabun seberat 100gm seketul

Harga seketul RM 35

Sekotak = 3 ketul = RM 105

(Harga tidak termasuk postage)

 Sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar sabun ini juga amat dialu-alukan!

 Contact Nisa: 013-7751357




No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno