Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Wednesday, May 15, 2013

Marine Essence Body Wash

Salam semua..Ya Allah, terlepas sehari update blog. Lately banyak sangat kerja kat ofis. Testing Agency Portal Benefits n Bonus tak habis-habis..Kalau dah start buat testing, ngadap je komputer..hanya bangun dari kerusi tu time nak gi bilik air,lunch n solat. Balik rumah dah siap masak n makan, tak larat dah nak stay up. Mata tak boleh buka langsung. Betul. Terus tidur. Niat kat hati nak bangun semula pukul 4 pagi. So boleh buat apa-apa yang patut..Update blog ke page ke..Kesudahannya tak sedar sampai ke pagi. Ni pun ambik masa lunch hour untuk tulis post ni.Alhamdulillah, ada jugak masa yang masih boleh dicuri-curi. Actually saya nak bagitau, sabun marine essence yang saya pernah post sebelum ni ada dalam bentuk liquid. Saya baru je try hari ni,masa mandi pagi tadi. Memang sangat wangi n best. Lepas pakai tu kulit terasa lembut sangat. Betul..Kalau ada perubahan yang baik untuk kulit saya, saya akan bagitau. Sesiapa yang ada ekzema boleh try sangat-sangat sabun ni. Mudah-mudahan dapat membantu. Insya Allah..

Marine Essence Body Wash
RM 33 sebotol
250 ml

Kalau sesiapa berminat boleh mesej or call saya ye. Thanks




No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno