Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Monday, June 3, 2013

PREMIUM BEAUTIFUL| Video Kebaikan Korset Premium Beautiful

Alhamdulillah, akhirnya selesai juga pembikinan video kebaikan korset Premium Beautiful. Memang dah lama saya impikan untuk buat video ni. Akhirnya hari ni siap jugak. Actually, semalam lagi dah start buat. Dari pukul 2 pagi sampailah 5.30 pagi semalam. Lepas tu try upload kat blog, sekali ada error pulak. Videonya background music keluar tapi gambar tak keluar. Haish, menguji kesabaran betul. Lepas tu edit2 pun tak jadi jugak, jawabnya tinggal dulu la. Pergi majlis kahwin kawan baik kat JB --Tahniah buat Haryati Aris. My best friendd masa kat SMKAS dulu. Semoga berbahagia dan perkahwinan diberkati Allah. 


Sempat bergambar sebelum Yati bersanding

Berseri-seri muka pengantin ni..Teringat pulak zaman-zaman diri sendiri ada kat atas pelamin.hehe

Sesi ucapan dari pengantin lelaki n perempuan

Emm, berbalik  semula pada cerita buat video tadi. At last saya buat video guna version lain. Terpaksalah buat semula from zero. Alhamdulillah akhirnya siap pagi tadi dalam pukul 3 pagi dan dah di 
upload ke Youtube. Selamat menonton!




No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno