Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Thursday, June 6, 2013

Projek Perfume

Sekarang ni tengah busy upload gambar-gambar perfume. Ada macam-macam jenis branded perfume seperti CK, Hugo Boss, DKNY dan macam-macam lagi la. Actually saya dalam proses nak setup satu page kat Facebook, khas untuk bisnes perfume je. Perfume-perfume ni botol-botol dia semuanya cantik-cantik nn designnye sangat unik. Antara gambar-gambar perfume yang menarik:


















Sekian..dah start jualan nanti saya akan update lagi..




No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno