Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Saturday, June 22, 2013

Sure White Beauty Plus| Antara Cara Memutihkan & Menghaluskan Kulit

Bagi sesiapa yang tercari-cari cara untuk memutihkan dan menghaluskan kulit, mungkin boleh mencuba produk Sure White Beauty Plus. Masih ramai yang tidak familiar dengan jenama Sure White Beauty Plus sebab produk ni baru lagi dan masih belum dilancarkan secara rasmi. Saya sendiri pun belum cuba lagi. Insya Allah minggu depan saya akan try produk ni. Bukannya apa, tiba-tiba rasa diri ni dah berusia dan memerlukan kolagen untuk memperbaiki struktur kulit. Ecehceh..haha. Mungkin ramai yang dah tahu, kolagen dalam badan kita akan berkurangan seiring dengan peningkatan usia, tapi ramai yang tak ambil berat perkara ni. Bermula dari umur 25 tahun ke atas, especially ibu-ibu muda macam kita ni kan.. dah boleh dah ambil kolagen untuk dapat hasil yang memberangsangkan di kemudian hari. Tegangkan mana-mana yang dah kendur, haluskan mana-mana yang kasar. Jom kita review produk ni..








Siapa-siapa yang nak try produk ni boleh whatsapp/ we chat/ sms/ call saya @ 013-7751357. Minggu depan saya nak order untuk officemate--K. Safiah, K. Farah, K. Mimi and K. Rock + saya + mak cik saya. Saya nak try dulu, kalau betul-betul produk ni berkesan, then macam ada niat nak jadi pengedar--nampak macam ada potensi bisnes kolagen memutihkan dan menghaluskan kulit ni-pastinya Sure White Beauty Plus.





No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno