Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Thursday, June 27, 2013

Sure White Beauty Plus| Percubaan Pertama

Hari ni masuk hari ke-2 guna sure white ni.Bukannya nak putih pun,cuma nak lembapkan n haluskan kulit. Almaklumlah..kulit jenis kering, so senang berkedut dan mengelupas. Banyak artikel kata kolagen bagus untuk kulit, tu yang try minuman kolagen sure white beauty plus ni. Lagipun harganya berpatutan, RM 150 untuk kegunaan 2 bulan.


Ni pesanan dari kawan-kawan seofis



Nampak tak..kering kan muka?nampak cam putih-putih tu kulit mengelupas ye..Mudah-mudahan minum kolagen ni ada perubahan yang baik..kulit lebih lembap dan lebih mulus.

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno