Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Sunday, July 14, 2013

Korset murah| Promosi Perayaan Korset Premium Beautiful!

Promosi korset Premium Beautiful? Harga murah? Tinggal berapa harganya lepas promosi/diskaun? Sabar-sabar, nanti dulu. Sebelum kita pergi kepada diskaun atau promosi Premium Beautiful, sila baca celoteh saya dulu ye. hehe

Saya tahu kalau tiba je musim perayaan especially Hari Raya Puasa untuk yang beragama Islam, pasti ramai yang akan melaram. Waktu nilah nak pakai baju baru, kasut baru, make up baru, kalau boleh bentuk badan pun nak baru. Semua orang nak kelihatan cantik dan bergaya di Hari Raya. Mungkin akan ada segelintir yang akan berdepan dengan masalah nak cari baju raya. Yelah, dah berkenan dah baju tu--warna cantik, design pun latest tapi malangnya takde saiz. huhu. Tension betul. Kadang-kadang tu muat-muat je, disebabkan nak jugak baju tu mungkin ada dikalangan kita yang sanggup beli walaupun nampak sedikit tak cantik memakai baju yang terpaksa "dimuat-muatkan". So, apa kesannya? Maka terkeluarlah bonjolan-bonjolan lemak di sana sini. Yang tak berapa cantik mata memandang. Hehe. Apa lagi cara terbaik adalah menggunakan korset. Sekejap je lemak-lemak tu dah "hilang" kan? Ok apa pakai korset, daripada dibiarkan terbonjol-bonjol lebih baik kita cover tak? Justeru, saya pun buatlah bisnes body shaper ni memandangkan permintaan agak bagus. Sila rujuk gambar-gambar di bawah mengenai body shaper yang saya ada ye.

Entri mengenai body shaper ni akan saya kongsikan di lain hari ye ..

So sekarang ni, korset pertama yang akan saya syorkan off courselah Korset Premium Beautiful. Ramai yang dah sedia maklum mengenai kebaikan korset ni kan?Tapi malangnya harganya ada sedikit tinggi kalau dibandingkan dengan body shaper atau korset jenis lain. Barang baik dan berkualiti tinggi mestilah harganya juga mahal kan. Setandinglah tu! Disebabkan hal itu dan "kesedaran" saya tentang--orang minat korset ni tapi tak mampu milik. Kalau mampu pun kita akan fikir 2, 3,4 kali untuk beli sebab ada benda yang lebih priority lagi untuk guna duit itu. Ehem, takpelah. Saya terima hakikat tu. 

Jadi, sempena Bulan Ramadhan yang mulia ini--saya melancarkan perang harga besar-besaran korset Premium Beautiful! Harga original anda semua boleh rujuk di www.premiumbeautifulcorset.com . Tapi kini saya betul-betul turunkan harga korset Premium Beautiful ni. 

Yang pastinya TERENDAH di pasaran! 

Satu set lengkap saya hanya jual  RM 1650 (normal set)
Sesiapa yang memakai saiz besar hanya tambah RM 200

 Anda takkan dapat harga ni kat mana-mana! 

TERHAD untuk 4 pelanggan TERAWAL

Kini, 2 set telah terjual!

Tinggal lagi 2 set sahaja!

Promosi ni sah sehingga 5 Ogos 2013 (sebelum raya)


Rebutlah peluang ini! Sila share kan link saya ni kepada kawan-kawan dan saudara mara korang di luar sana ye!

Promosi di atas telah tamat. Sila klik Promosi Akhir Tahun 2013 untuk melihat promosi istimewa terbaru dari kami untuk anda!

Contact Nisa: 013-7751357

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno