Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Sunday, July 7, 2013

New Year Kick-Off

Ni antara gambar-gambar sekitar New Year Kick-Off hari tu. Hari ni baru sempat nak upload and update.huhu.

Sebelum majlis-Persiapan Dewan n Pentas



 
Registration Counter
 
 
Kick Off ni K. Farah and K. Safiah pun join. K. Rock pun ada.
 
Recognition For MDA
 
 
 
At the back stage
 
 
Antara yang hadir. Ramai..penuh satu Dewan SCCC ni.
 
Selepas majlis
 
 
Sesi penggambaran selepas majlis. Ramai sangat sampai kamera ni pun tak muat nak masukkan diaorang dalam gambar.hehe
 
 
Kitaorang pun nak bergambar jugak..
 
 
 Habis event kat SCCC, pack barang-barang then terus pergi Holiday Inn dan makan malam. Masa ni saya lah the only Malay kat situ. K.Farah, K. Safiah n K. Rock tak join AD Conference. Ok, lah, lepas ni saya update tentang AD Conference pulak ye..
 

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno