Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Wednesday, August 14, 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua pembaca blog saya. Rasanya dah lama betul tak berkesempatan untuk menulis. Di kesempatan ni, saya nak ucapkan Selamat Hari Raya! Minta maaf kalau ada salah silap atau terkasar bahasa sepanjang  saya menulis ni ye.

Tahun ni raya pertama kami beraya di sebelah saya dahulu, di Kluang. Keesokan harinya barulah balik Batu Pahat beraya di sebelah suami. Damia lah yang paling seronok beraya tahun ni. Mungkin sebab ni la first time dia beraya n dah pandai makan--ambik kuih raya sendiri and control 1 balang kuih, orang lain tak boleh kacau. haha

Ok, jom tengok gambar raya kitaorang tahun ni!

On the way nak beraya rumah sedara mara sebelah Kluang

Tahun ni kami 6 beradik dapat berkumpul. Pi kat Sarawak pun balik

 Damia n Ucu..

Posing jap..

Kat rumah Cik Ani

Ada budak teringin naik walker..habis tercabut-cabut mainan kat walker tu..baby tua ni ganas sangat..hehe


Sebelah Batu Pahat..

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno