Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Tuesday, October 1, 2013

Korset Murah| Promosi Akhir Tahun Korset Premium Beautiful

Bercakap mengenai korset murah dan promosi Premium Beautiful ni, saya ada satu pengalaman yang kurang enak didengar ketika melancarkan promosi bersempena bulan Ramadhan dulu. Promosi Ramadhan tu boleh dilihat di sini-Promosi Premium Beautiful. Nak dijadikan cerita, ramai jugak yang bertanya dan berminat memandangkan harganya yang murah. Saya hanya buka untuk 2 pelanggan yang terawal sahaja ketika itu. Tahniah kepada yang bijak menilai dan grab peluang yang ada!

Tapi yang tak berapa best ialah ada segelintir penjual PB yang lain menghasut/menakut-nakutkan customer dengan mengatakan korset Premium Beautiful yang saya jual ni murah sebab second hand la, sebab saya nak quit business ni barulah saya jual murah. Come on! Dakwaan yang tak masuk akal. So disini saya menegaskan bahawa set yang saya jual ni ialah set yang baru. Customer boleh fitting dan dapatkan saiz mengikut saiz badan diaorang. Kalau second hand ada 1 saiz je. Means customer tak boleh fitting, ambik jelah saiz apa-apa yang ada bekas pengguna pertama pakai. Logik kan. Berkaitan dengan dakwaan nak quit dan saya nak let go business. Once again, nonsense! Tengok jelah blog saya ni sentiasa update je kan. Kalau saya nak quit, buat apalah saya susah-susah nak tulis blog, buat promosi. Biar je lah, kata nak quit. So kalau korang ada dengar dakwaan-dakwaan tak berasas tu mengenai korset Premium Beautiful yang saya jual, fikir baik-baik dan jangan cepat percaya cakap-cakap orang ni.

Baiklah, berbalik kepada tajuk post ni- Promosi Akhir Tahun Korset Premium Beautiful. Ya, sekali lagi saya melancarkan promosi besar-besaran Premium Beautiful!

 
Promosi bermula hari ni, 1 Oktober 2013 dan akan berakhir pada 31 Disember 2013.

Satu set lengkap Premium Beautiful saya hanya jual pada harga RM 2100 sahaja! (Saiz besar tambah RM 300)

Tetapi, untuk 3 pelanggan terawal, anda akan menerima rebate wang tunai berjumlah RM 250! 

Ini bermakna :
Set lengkap saiz normal= RM 2100-RM250=RM1850
Set lengkap saiz besar=RM 2400-RM250=RM 2150

Jangan lepaskan peluang ini! Grab the chance NOW!



Sila berikan link saya kepada kawan-kawan anda yang betul-betul berminat dan selama ini memang teringin untuk memakai Premium Beautiful.

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno