Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Saturday, December 14, 2013

Berkesan| Bengkung Bersalin Bagus

Ramai antara pelanggan korset Premium Beautiful saya yang menggunakan Premium Beautiful sebagai bengkung bersalin ketika dalam pantang. Amalan berbengkung ini memang terkenal dikalangan masyarakat Melayu dan memang terbukti membantu membentuk semula bentuk badan yang diidamkan. Opps, bukan masyarakat Melayu saja yang berbengkung ye. Customer saya Puan Kavitha juga membeli Premium Beautiful untuk tujuan selepas bersalin.

Terdapat pelbagai jenis bengkung bersalin yang dijual di pasaran. Antaranya seperti:


Kebanyakan pengguna lebih gemar memilih bengkung-bengkung seperti di atas kerana harganya lebih murah. Saya pun ketika berpantang dulu guna bengkung macam kat atas tu. Saya guna yang jenis bengkung tali keluaran Sendayu Tinggi.

Tapi to be honest, leceh nak pakai and susah nak handle kalau nak gi toilet sebab bengkung tu labuh sampai punggung kan. So bila nak kencing takkan nak buka tali tu satu-satu. Tak kuasa I, mak! huhu. So alternatif lain, selak/angkat ke atas je la yang bahagian punggung tu. Kalau dah settle 'melepas' turunkan balik semula. Masalahnya nanti ikatan tu jadi longgar n kena adjust balik.

Saya bukan nak memburukkan bengkung lain sebab saya jual Premium Beautiful...TAAAK..Tapi tu pengalaman saya waktu dalam pantang dulu. Pernah jugak terfikir, takde ke bengkung lain yang lebih senang n boleh pakai kalau nak keluar gi mana-mana. Yela, kalau dah bertali-tali camtu, pakai baju pun nampak 'kembung' n tak kemas. Waktu tu tak kenal n tahu lagi pasal Premium Beautiful Korset. So, macam berangan la jugak--kalaulah ada bengkung yang lebih senang nak pakai ke mana-mana kat bagus.

Terdapat banyak kebaikan Premium Beautiful Korset yang telah saya kongsikan sebelum ini. Maklumat lanjut boleh baca di www.premiumbeautifulcorset.com. Memang senang nak pakai ketika dalam pantang dan bila dah start masuk kerja semula. No problem. Selain tu, ada juga customer yang bagi feedback air susu bertambah selepas pakai Premium Beautiful. Secara tak langsung korset ni menggalakkan penyusuan susu ibu di samping dapat menegangkan payudara. Cara-cara lain untuk menegangkan payudara selepas bersalin boleh baca dalam entri saya sebelum ni-->Cara menegangkan payudara yang kendur

Baru-baru ni Hai-O marketing memperkenalkan Premium Beautiful Elegance dengan ciri-ciri yang lebih baik dari Premium Beautiful yang sedia ada (Premium Beautiful Classic).

Jom review gambar kat bawah!

- Premium Beautiful Elegance-

- Premium Beautiful Classic-

So, bersempena dengan pelancaran korset Premium Beautiful Elegance + Year End Sale+ New Year Sale, yang Classic punyer saya nak buat SALE habis-habisan!

Dengar and tengok sini ya!

Harga  full set Premium Beautiful Classic (saiz kecil)= RM 1650

Harga full set Premium Beautiful Classic (saiz besar)= RM 1950


 Promosi bermula dari hari ini 14/12/2013 sehingga 15/01/2014

Terhad untuk 3 set sahaja!

 Grab the chance, call 013-7751357 NOW!

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno