Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Friday, January 10, 2014

Selamat Tahun Baru 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua pembaca blog khairunnisahamdan.com. Cepat betul masa berlalu. Diam tak diam genap dah setahun blog ni dibuat. Terima kasih kepada yang sudi membaca or singgah-singgah je or search kat google and terjumpa blog ni. Apapun, harapan saya semoga segala maklumat yang dikongsikan dalam blog ni dapat dimanfaatkan dan dikongsikan bersama ahli keluarga dan kawan-kawan ye.

Untuk pengetahuan semua, blog ni sekarang sedang dikemaskini rupanya supaya berwajah baru. Almaklumlah, tahun baru kan..Cik Deno yang buatkan..Kalau sekarang nampak tak sempurna sikit, faham-faham jelah ye..under progress..


No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno