Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Friday, May 16, 2014

Happy Birthday to me!

Happy Birthday to me! Selamat Hari Lahir Nisa..28 tahun dah..Hopefully all my wishes and dreams come true.. Dengan usaha dan izin Allah..Insya Allah..

Birthday kek masa May Birthday Celebration minggu lepas. Actually setiap bulan Hong Leong ada buat birthday celebration untuk staff

Kebetulan semalam pulak ada pot luck..So anggap macam tu untuk my birthday celebration la..hehe

 Ada kuih cincin, ayam kicap K. safiah, agar-agar Oreo Ema

 Kerabu mangga K. Aini, drummet n nugget (saya bawa, tak tau nak masak apa). Sardin sambal K. Nor pun ada. Sedapp..

K. Nor pun ada buat asam pedas. Then ada ikan sambal n paprik ayam. Paprik ayam tu Mak Buyong Siti yang buat

 Group "veteran" yang masih cun..hehe

 K. Farah ambik gambar, K. Mimi, Lina, Fuzah n Tina belum sampai lagi time ni

Semua orang yang terlibat buat pot luck ni..

Thanks semua..kawan-kawan yang sporting n happening!

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno