Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Friday, February 6, 2015

Stacy's Last Day in HLA

Nampaknya sorang lagi my offis mate dah resigned. Last 3 month Soo, sekarang Stacy pulak. Hari ni Stacy punya last day. Kitaorang plan nak makan kat Bubba Gump Shrimp or Manhattan Fish. Tapi sampai sekatang pun tak decide nak makan mana lagi..haha.

Oklah, anyway good luck Stacy with your new friends and working environment in RHB. Keep in touch ya..

Oven n hair dryer sebagai tanda hati kami di HLA untuk Stacy..


Stacy pulak bagi kitaorang cup cake n wish card sebagai kenangan..

Lepas ni ada 2 orang lagi yang akan resigned dari HLA..Siapa ya?
Tunggu...


No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno