Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Wednesday, April 22, 2015

Simple pot luck breakfast

Last Friday Raudhah suggest nak masak nasi lemak untuk kitaorang tapi disebabkan malam tu dia tidur rumah mak cik dia n kebetulan mak cik dia pun nak masak nasi lemak. So actually nasi lemak tu made by mak cik Raudhah..haha

Just a simple pot luck..


Raudhah bawa nasi lemak yang dah siap packing- Ada sambal udang, ikan bilis, timun and telur rebus..Best!!

Then dia ada jugak buat potato salad- kentang+salad+epal+isi ketam

Macam biasalah, kalau pot luck saya bawa benda senang yang dah siap je--> Ais krim!

Keith bawa paper cup and plates...

Melvin pulak bawa Tropicana Twister Apple...

Introducing my new colleague--> dari kiri Keith, Melvin, Raudhah, Andra and Syazmeen..Syeryl on leave waktu ni,,



No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno