Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Tuesday, August 11, 2015

Sambutan Hari Raya Little Caliphs Kindergarten

Sempena Syawal yang tinggal beberapa hari je lagi ni, sekolah Damia ada buat sambutan Hari Raya untuk murid-murid Tadika Little Caliphs Seksyen 7 Shah Alam. Samputan raya yang berasaskan pot luck ni memang meriah sangat dengan makanan. Terlalu banyak makanan yang parents bagi anak masing-masing bawa. Memang syurga makananlah hari tu!

Damia yang bersemangat nak gi sekolah sebab ada sambutan raya.

kimili_batikstyle tu saya punyer instagram profile. Menjual pelbagai jenis kain batik songket sarawak. haha. Iklan kejap ea..

Murid-murid 4 tahun Little Caliph Seksyen 7 Shah Alam


Murid-murid perempuan yang sangat comey n sopan je pakai tudung n baju kurung. Cuba cari anak siapa yang paling excited bergambar??


 Pelbagai jenis mee dan spagheti..

  Fruit tart..

 Satay n rendang ayam

 Nasi impit, sambal kacang, roti jala..

 Puding dan jelly



 Pelbagai jenis kuih raya

 Buah-buahan, nugget,, pisang goreng

Pelbagai jenis manisan..cream puff, kek batik, kek pisang, kek coklat, swiss roll, muffin n sandwich

Antara makanan yang ada. Ni sebahagian je ok. Banyak lagi yang tak muat nak masuk kamera. Sebab malas nak letak banyak-banyak gambar makanan..Hehe

Tamat cerita Damia beraya di Little Caliph..


No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno