Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Wednesday, November 25, 2015

Aktiviti Tadika Little Caliph Cuti Sekolah

Dah lama rasanya tak update aktiviti Damia kat sekolah. Sekarang ni kan cuti sekolah dah mula. Mana-mana parents yang bekerja, still terpaksa hantar anak ke sekolah. Nak buat macam mana. Nasib baik lah Tadika Little Caliph ada sediakan Day Care. Kalau tak, jenuh jugak la nak kena cari servis day care kat tempat lain. 

Macam-macam aktiviti diaorang buat kat sekolah waktu cuti ni. Aktiviti yang agak santai dan bebas. Belajar sambil bermain. Seronoklah diaorang..

Jom kita tengok aktiviti apa yang teacher kat Little Caliph ni conduct!

Tadika Little Caliph

 Aktiviti warnakan snail n rabbit..Warnakan keratan snail n rabbit yang teacher dah gunting

Tadika Little Caliph
Lepas dah siap, pakai la kostum kepala haiwan masing-masing! Cute je budak-budak ni..

Tadika Little Caliph
Cuba cari mana Damia?


Hari ni pulak diaorang belajar buat sandwich..

Tadika Little Caliph
 Damia, nape muka tu masam sangat? Mama tau la Mia tak suka sardin...Haha

Tadika Little Caliph

Tadika Little Caliph

Tadika Little Caliph

Bergambar dengan sandwich masing-masing...

Ada aktiviti lagi nanti upload gambar ye teacher...Tadika Little Caliph Best!!!

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno