Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Monday, November 23, 2015

Cafe 83 Seksyen 7 Shah Alam

What, mengopi lagi dua beranak ni dan kali ni di Cafe 83 Seksyen 7 Shah Alam! Eeei geramnya tengok gambar diaorang makan. Dah la makan senyap-senyap tak ajak mama, berani pulak tu nak share gambar kat post mama ni..Haha.

Kalau nak tau, gambar-gambar dalam blog ni semuanya Cik Lan yang upload. Saya tinggal tulis je. So masa nak tulis entri hari ni tiba-tiba tengok ada gambar diaorang makan berdua tanpa saya. Ni mesti kes, "Ayah, Mia lapar...". 

Cafe 83 Shah Alam

Cafe 83 Shah Alam
Jom kita tengok apa yang diaorang makan berdua di Cafe 83 Shah Alam ni..

Cafe 83 Shah Alam
~ Cappucino n Brawnies Cake Ice-Cream ~

Ooo...makan brownies ye...Sedapnya..
Takpe-takpe..next time kena bawa mama pulak makan sini ea..

Ya Allah Si Amoi ni. Comotnya makan..

Tamat sesi kedua makan tanpa mama di Cafe 83..

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno