Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Friday, November 20, 2015

Lads and Lassies Cafe, Shah Alam| Ayah, Mia lapar..

Simple post for today..Alkisah budak yang kelaparan kalau balik sekolah dan suka ajak minum petang (mengeteh)...

Damia: Ayah, Mia lapar la..
Cik Lan: Ala, kita tunggu je la mama balik work, masak..
Damia: Mia tak tahan la yah..(sambil buat muka sedih + muncung panjang + tekan-tekan perut)
Cik Lan: Yelah-yelah..

Maka "mengopi" atau "mengeteh" la dua beranak ni tanpa mamanya..Pandai pulak si kecik ni simpan rahsia. Lama jugak, sampai satu hari tiba-tiba dia teringat n cerita-->"Hari tu Mia n ayah makan kentang,best..."

Kantoi tak ajak mama... Pulak tu makan kat tempat best, kat  "Lads & Lassies Cafe".  Kalau setakat kedai mamak takpe jugak..Melepas..Haha.

~ Affogato, coklat ais n kentang goreng ~

 "Lads & Lassies Cafe" terletak di:

No. 12, Jalan Tengku Ampuan Zabedah J9/9,
40100 Shah Alam
Selangor

~ Coffee Latte n Butterscotch Cake ~

 Lads & Lassies Cafe berkonsepkan santai dengan special menunya adalah kopi dan pelbagai makanan barat..Menurut kata Cik Lan kopi dan butterscotch cake di kedai ni sedap..Dengar je la cerita dia..

Budak yang kelaparan makan kek n kentang goreng..

Sekian, alkisah 2 beranak "mengopi" di  Lads & Lassies Cafe

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno