Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Sunday, July 26, 2015

Servis Ghost Writer dan Edit Ebook| Proof Read Servis or service

Tajuk artikel kali ini bercampur-campur antara bahasa Melayu dan Inggeris. Takpelah, janji orang faham dan senang jumpa blog ni waktu search kat Google nanti. Sebagaimana yang pernah saya beritahu sebelum ini, kerja menulis ini hanyalah dilakukan secara sambilan. Maka projek yang berjaya disiapkan juga tidaklah banyak memandangkan saya bekerja sepenuh masa. Part time menulis ni hanya dilakukan pada sebelah malam dan hujung minggu sahaja.

Boleh rujuk hasil kerja saya sebelum ini SINI (buku air) dan SINI (buku basikal). Ada lagi yang masih dalam proses editing sana sini untuk puaskan hati customer. Sekarang ni pun saya tengah siapkan kerja-kerja editing sebuah ebook berbentuk kewangan.

Sedang sibuk menyiapkan kerja editing..

Kalau ada sesiapa yang berminat nak gunakan servis ghost writer atau editing ni bolehlah contact saya ye. Nisa: 0137751357.

Kalau tak tahu ghost writer tu apa boleh baca penerangannya DISINI. Servis Ghost Writer n edit Malaysia
© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno