Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Monday, September 21, 2015

Sambutan Birthday Damia at Crystal Inn Batu Pahat

Balik kampung hari tu sekali lagi Damia diraikan bersempena dengan hari lahirnya yang ke-4. Kali ni sambutan simple tapi meriah ni diadakan di Crystal Inn Batu Pahat. Bukanlah perancangan yang proper sebenarnya-mak n abah just nak belikan Damia kek n makan sendiri-sendiri, buat suka-suka Damia je. Kebetulan ibu pulak nak datang Batu Pahat hari tu, so ajak ibu, Awin n Anis join sekali untuk meramaikan majlis.


Seronok betul Damia sebab ramai orang makan kek sama-sama dengan dia

Sempat "melalak" dulu sebelum potong kek. Lawak betul..

Damia nangis sebab atuk n nenek tak tahu nyanyi lagu "May Allah Bless You". Time nyanyi lagu tu semua orang senyap, cuma dengar suara mama je. Damia tanya, Mama je? Terus berjurai air mata Damia lepas tu, meraung satu hotel. Haha

Antara makanan yang kami order di Crystal Inn

Ramai order Western Food

Kebetulan dalam hotel tu ada disediakan "prop". Bergayalah si Atuk dengan propnya. Haha


Mama n Ayah pun nak pakai prop jugak!

Antara yang ada..ibu, mak n Anis

Ayah pulak yang lebih over dari Damia ganti-ganti prop. Haha

Cik Awin n Damia


Jadi anak solehah, bijak, rajin solat, rajin ngaji ye Damia! Amin..
© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno