Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Monday, May 16, 2016

Three Series??

Apa yang three series nyer? Huhu. Today I turned 30 already. Alhamdulillah atas nikmat usia yang masih dipinjamkan. 30 tahun berlalu, diberi peluang untuk hidup, apa amalan aku untuk ke sana? Masih kosong lagi atau sudah terisi? Sendiri mau ingat la ye..Angka 3 kat depan ni betul-betul buat diri ni terasa lain sikit. Memang terasa lain. Aku yang perasan semata atau memang aku betul-betul dah lain? Bukan 20-an lagi..No more childish..am I a matured woman right now? 

Soalan bengong dari Nisa. Sebab aku memang "tak berapa nak betul" sikit kadang-kadang. Siapa yang betul-betul rapat ngan aku akan kenal la. Memang aku tak matured langsung. Selama ni aku sentiasa rasa I'm always 23, still muda remaja. Selalu sangat orang ingat student, lagi la perasan muda remaja kan. Walaupun aku dah 29 tahun, aku still rasa 23, hinggalah hari ni when I turned 30. I just realized, I am no more young. Zaman muda remaja tu dah lama berlalu. Kenapa baru hari ni aku perasan aku dah tua? Aiyoyo..

Anyway, thank you so much for the birthday wishes from husband, family and friends. And ada surprise jugak, tiba-tiba dapat kek kat ofis, Tadaa!

Tq Raudhah! Really appreciate it..


No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno