Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Monday, July 11, 2016

Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh

Giveaway ni dah nak habis pada 13/7/2016, tinggal dua hari je lagi. Tapi still nak join jugak. Haha
Cara nak join? Senang je, sila klik gambar banner di bawah:



Syaratnya


• Follow Blog SpendaLusuh
• Like facebook page SpendaLusuh
• Buat satu entry bertajuk “Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh”
• Comment  dan letak link post kat SINI

* Pemenang akan ditentukan melalui undian rawak.
* Keputusan akan diumumkan pada 14/7/2016.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila klik gambar. 

4 comments:

  1. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  2. singgah melawat kawasan dihari2 terakhir GA..

    ReplyDelete
  3. Salam... Walaupun giveaway dh tamat, Cikla dtg jln2... Jemput singgah..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html

    Done folloSalam... Walaupun giveaway dh tamat, Cikla dtg jln2... Jemput singgah..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html


    Done follow....

    ReplyDelete

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno