Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Friday, July 1, 2016

Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016

Hari tu first time join giveaway n dah menang hadiah. Bila sekali dah menang, rasa macam seronok pula nak join mana-mana giveaway. Bukan hadiah semata-mata yang dikejar, sebenarnya lebih kepada mengenali blogger-blogger lain sebab yang join giveaway ni biasanya akan buat blogwalking. Waktu tu lah diaorang tahu kewujudan blog kita.

 KLIK SINI

Kali ini hadiah yang ditawarkan berupa wang tunai. Kalau korang nak join klik gambar banner di atas ye. Tarikh tutup adalah pada 5 Julai 2016

Syarat peraduan mudah sahaja:

☑ Follow blog Reen (kalau belum).
☑ Buat post baru bertajuk "Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016".
☑ Copy gambar diatas dan buat backlink
☑ Tingkalkan komen dan link post 

Semoga berjaya!

2 comments:

  1. Assalamua'laikum Nisa.. Terima kasih join.. Salam ukhuwah.. Reen follow back :D

    ReplyDelete

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno