Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Monday, October 24, 2016

Damia Exam Akhir Tahun

Sabtu dan Ahad baru-baru ni kami tidak kemana-mana sebab Damia nak exam akhir tahun bermula hari ni, 24/10/16 hinggalah 28/10/16. Dua hari ni memang tolong Damia ulangkaji ikut syllabus yang cikgu dah bagi.

Syllabus yang cover dalam exam. Senang sikit nak ulangkaji bila cikgu buat macam ni

Bila dia dah penat belajar mulalah dia main toys, selfie n main teacher-teacher sorang-sorang.


Sempat pula dia ambil gambar pinggan mangkuk, main masak-masak sorang-sorang



Lepas bosan main sorang-sorang kacau Mama masak pula kat dapur. Kata nak tolong mama, saya bagilah dia tumbuk bawang. Mula-mula tu seronok sambil nyanyi lepas tu at last mama yang kena sambung. Haha. pedih mata la tu.

Good luck exam ye Damia. Ayah janji nak belikan Mia beg kan kalau dapat A semua..Hihi..exam tadika je pun..

2 comments:

  1. Hahahaa tak pe. Yang penting damia ada juga tolong walaupun skejap. Asah bakat dari kecil.. Hihi lama2 pandai dan rajin tolong kat dapur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la auntie reen..mula-mula je semangat..tak sampai 5 minit bosan dah..haha

      Delete

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno