Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Thursday, January 21, 2016

Calling Task

Calling task yang agak meletihkan sepanjang minggu ni. Event antara Monash-EPU ni akan tamat pada 27/1/16, minggu depan. Sepanjang 2 minggu ni akan sibuk teramat. Bukanlah sibuk apa sangat pun, tapi rasa dah macam pekerja call centre pulak. Mana taknya, duduk sebelah telefon and keep calling non stop. Cepatlah habis..Haha

Hello, may I speak to Dato, X or his secretary? I'm Nisa from Monash University...bla bla bla...dah hafal dah nak cakap apa..hehe

Ok, bye..saje merapu. Kalau tak macam ni memang tak sempat nak update blog..Nak mengarang panjang-panjang dalam masa 2 minggu ni memang tak dapatlah..
© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno