Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Friday, May 6, 2016

Tempat Makan Best|The Smokehouse Hotel & Restaurant By The Golf Course Cameron Highlands

The Smokehouse Hotel & Restaurant Cameron Highlands dibina pada tahun 1939 dan menggunakan ciri-ciri "English Tudor Style" dalam reka bentuk bangunannya. Bagi penggemar English style anda memang patut mencuba bermalam di sini.

p/s: Kitaorang pun tak pernah try tidur kat sini lagi



Lokasi Smokehouse Cameron Highlands


Alamat:

The Smoke House Hotel & Restaurant
By-The-Golf Course, Tanah Rata, 39000, Pahang, Malaysia


                                  Suasana luar bangunan yang dipenuhi bunga-bungaan

Persekitaran The Smokehouse


Perkarangan hotel


Taman bunga dan buaian yang memang sesuai dijadikan tempat istirehat

Tempat Makan Best|The Smokehouse Hotel & Restaurant By The Golf Course Cameron Highlands
Actually kitaorang datang sini untuk makan tengahari je, tak tidur sini pun

Sambil tunggu makanan siap, bergambarlah kat mana-mana angle yang cantik

Tempat Makan Best|The Smokehouse Hotel & Restaurant By The Golf Course Cameron Highlands
Sibuk bergambar sampai tak perasan ada mat saleh dok perhati. Haha. Mesti dia cakap orang ni jakun ke apa?

Hiasan Dalaman The Smokehouse

Ala-ala klasik gitu..

 Menu di The Smokehouse Restaurant

Antara menu yang kami order di sini:

Tempat Makan Best|The Smokehouse Hotel & Restaurant By The Golf Course Cameron Highlands
 ~ Sirloin Steak ~

Tempat Makan Best|The Smokehouse Hotel & Restaurant By The Golf Course Cameron Highlands
 ~ Salmom Grill ~

~ Bun and Butter (Starter) ~

Harga? Boleh tahan mahal jugak. 1 set steak tu RM 70 hingga RM 80

Sekali sekala bolehlah. Haha
Tempat Makan Best|The Smokehouse Hotel & Restaurant By The Golf Course Cameron Highlands


Macam biasalah ayat terakhir--> Selamat mencuba masakan di The Smokehouse Hotel & Restaurant Cameron Highlands!

p/s: Minggu yang teramat busy, tak sempat nak update blog dan mengarang panjang-panjang
© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno