Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Monday, July 11, 2016

Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh

Giveaway ni dah nak habis pada 13/7/2016, tinggal dua hari je lagi. Tapi still nak join jugak. Haha
Cara nak join? Senang je, sila klik gambar banner di bawah:



Syaratnya


• Follow Blog SpendaLusuh
• Like facebook page SpendaLusuh
• Buat satu entry bertajuk “Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh”
• Comment  dan letak link post kat SINI

* Pemenang akan ditentukan melalui undian rawak.
* Keputusan akan diumumkan pada 14/7/2016.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila klik gambar. 

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Selamat Hari Raya semua! Sebelum raya hari tu saya ada join beberapa giveaway dan yang bestnye kali ini saya menanggiveaway anjuran Azlinda Alin, betul-betul satu hari sebelum raya saya dapat hadiah giveaway berupa brooch dan kad raya dari Kak Alin.

Hadiah brooch



Selamat hari raya dari Damia! 
Raya-raya jugak, makan control, nanti berat naik mendadak. Haha
© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno