Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Thursday, October 27, 2016

GIVEAWAY PLAY-DOH CAKE PARTY BERNILAI RM99.90 X AZLINDA ALIN

Sekali lagi join giveaway Azlinda Alin. Untuk kali yang entah ke berapa saya sendiri tidak ingat. Kali ini hadiah yang ditawarkan berupa Play Doh Cake Party yang bernilai RM 99.00. Giveaway kali ini juga merupakan kerjasama Azlinda Alin dengan pihak Hasbro Malaysia.Syarat Mudah Join Giveaway


1. Buat satu entri blog bertajuk Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin.

2. Berikan sebab kenapa anda patut menang dalam Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin

3. Follow facebook Hasbro dan blog ini.

4. Kalau boleh masukkan www.azlindaalin.com di bloglists pilihan anda supaya mudah dapat tahu pengumuman pemenang Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin pada bila-bila masa.

5. Dah siap semua, jangan lupa tinggalkan blog URL anda di ruangan komen blog Azlinda Alin.


Tarikh Tutup Giveaway


Giveaway ini bermula pada 24 Oktober 2016 dan akan tamat pada 7 November 2016

3 Sebab khairunnisahamdan.com patut menang adalah kerana:


1) Pertama kali mahu berjinak-jinak dengan Play Doh. Jarang belikan Damia mainan berbentuk plastasin kerana kebiasaannya plastasin akan meninggalkan kesan lekit pada simen.

2) Membantu meningkatkan daya kreativiti Damia yang tinggi imaginasi. Kami perasan Damia memang kuat imaginasinya tapi kami jarang menyalurkan imaginasi tersebut ke arah pembentukan kreativitinya. 

3) Juga sebagai permainan baru untuk Damia yang bakal dapat adik tak lama lagi. Amin..Boleh Damia main dengan adik sama-sama.

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno