Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Wednesday, November 8, 2017

Birthday at Crystal Hotel Batu Pahat Johor

Mama busy entah apa-apa, banyak blog post yang tak update. Anyway, gambar-gambar ni masa birthday Damia yang ke- 6 tahun.
Happy Birtday Kak Mia!
Birthday kakak kali ni kita dah berempat. Daniel time ni baru 5 bulan. Diam tak diam dua orang dah anak mama..

Waktu ni kat Batu Pahat. Kebetulan Lin pun balik, so ramai la sikit nak celebrate.

Macam tahun-tahun sebelumnya, buat kat Kristal Inn. Simple je, tak ada kek besar, tak jemput orang lain.

Adik yang tak pandai duduk diam. Mata melingas je tengok kiri kanan. Tangan pula sibuk capai sana sini. Aishhh, Daniel2..

Antara makanan yang kitaorang order kat sini: Chicken Chop, Nasi Goreng Salmon, Nasi Paprik n Rojak

Mee Goreng pun ada

Kitaorang memang suka makan kat Kristal Inn sebab masakannya boleh tahan sedap dan yang paling penting harganya sangat berpatutan. Portion pun banyak..

Anyway, Happy Birthday Damia! Semoga jadi anak solehah, selamat hidup dunia akhirat. Amin..

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno