Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Monday, January 9, 2017

Upah Khidmat Menulis Buku dan Artikel Oleh ghostwritermalaysia.com

Sekiranya anda merupakan seorang ahli perniagaan/politik yang sibuk atau artis yang bekerja tidak tentu masa, kehidupan anda pastinya dipenuhi dengan pengalaman-pengalaman peribadi yang menarik dan berguna untuk dikongsikan kepada masyarakat.

Anda ingin sekali menulis sebuah buku yang mengisahkan catatan pengalaman peribadi dan ilmu-ilmu yang berguna yang telah anda perolehi selama ini, namun tiada masa untuk menulisnya. Atau anda mempunyai masa terluang tetapi tidak dikurniakan bakat dan kepakaran untuk menulis. Jangankan menulis buku, menulis satu perenggan sahaja sudah mengambil masa berjam-jam lamanya!

Begitulah manusia, dikurniakan dengan kelebihan dan kekurangan. Anda mungkin hebat dalam dunia perniagaan dan politik, tetapi tiada secebis bakat pun untuk menulis. Sayang bukan, jika pengalaman anda yang hebat dalam bidang kepakaran anda itu tidak dapat dikongsikan bersama umum? 

Khidmat Menulis Buku Oleh ghostwritermalaysia.com


Atas kesedaran dan keprihatinan tersebut, khidmat ghostwriter ditubuhkan. Perkhidmatan sebegini masih lagi baharu di Malaysia, namun di negara-negara luar ghostwriter sangat diperlukan oleh insan-insan yang hebat seperti anda. 

Di ghostwritermalaysia.com, anda akan dibantu untuk menghasilkan buku anda sendiri TANPA anda perlu menulisnya. Ya, ghostwritermalaysia.com akan membantu anda dari segi penulisan buku.

Anda hanya perlu menyediakan bahan rujukan yang lengkap sebagai panduan penulisan  kepada ghostwritermalaysia.com. Setelah buku tersebut disiapkan, nama andalah yang akan tertulis di atas buku dan anda sememangnya berhak mendapat pengiktirafan tersebut kerana anda sangat hebat dan pakar dalam bidang anda, hanya tiada masa atau kepakaran menulis sahaja.

Hubungi  ghostwritermalaysia.com


Sebarang pertanyaan lanjut berkaitan perkhidmatan menulis buku ini, anda boleh layari laman web www.ghostwritermalaysia.com. Semoga tahun 2017 menyaksikan anda lahir dengan buku sulung atas nama anda sendiri!© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno