Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Friday, July 7, 2017

Kesejukan Di Genting Highlands

Post ni dah lama nak tulis tapi tak tulis-tulis. Apalah rajin sangat Si Nisa ni. Haha

Actually kitaorang pergi Genting ni masa saya pregnant 8 bulan. Waktu tu suhu di Genting Highlands serendah 13 darjah celcius. Apalagi, ambil lah kesempatan merasai suhu ala-ala musim sejuk.

                                                Batu Berayun, Genting Highlands

Waktu ni saya duduk bawah je. Dah sarat sangat kot waktu tu gigih nak mendaki. Memang terasa berat perut waktu tu.

Macam real je Wan angkat batu. Budget badang ke? Haha

Iwan n Lin-- Happy couple always

Sejuknya waktu ni. Kitaorang pergi tak ada perancangan sebenarnya. So, memang tak ada sweater la

Kabus tebal

Masing-masing sibuk peluk tubuh

Sejuk-sejuk pun gambar memang wajib kena ambil

Masuk dalam pula Damia sibuk nak main keretapi. Maka terpaksalah atuk layan. 
Mama nak teman Damia tak boleh sebab dah sarat sangat waktu tu.

Sebelum balik, minum kat Starbuck dulu

Makan kek dan minum kopi

Couple ni tak payah cakap la, dah berpeluk-peluk kesejukan. Haha

Suhu dicatatkan waktu tu ialah 13 darjah celcius

Bergambar lagi walaupun dah menggigil
© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno