Kalau orang lain berjaya, kita juga harus berjaya. Kalau orang lain tegak dalam bidang hidupnya, kita juga punya hidup sendiri, untuk kita turut tegak dan berjaya seperti mereka

Sunday, September 30, 2018

Home Tuition| Private Tutor Seri Kembangan, Puncak Jalil, Equine Park, Bukit Jalil, Bukit Serdang

Anda mencari guru Matematik terbaik untuk tuisyen anak anda yang dapat memberikan 100% perhatian buat anak anda?

Jika ya, maka Home based tuition atau tuisyen di rumah adalah pilihan yang paling tepat. Konsep tuisyen di rumah ialah guru akan datang ke rumah dan mengajar anak anda sahaja mengikut keselesaan masa anda.

Saya kenal seorang Guru Tuisyen Matematik terbaik di Selangor, secara spesifiknya untuk kawasan Seri Kembangan, Puncak Jalil, Equine Park, Bukit Jalil dan Bukit Serdang.

Beliau berkelulusan Sarjana Muda Matematik dan mampu mengajar menggunakan teknik yang mudah difahami oleh murid mengikut tahap kefahaman dan kemampuan anak anda.

Maklumat tentang bayaran, masa dan tempoh mengajar

Maklumat lanjut berhubung home tuition atau private tuition Matematik ini boleh rujuk flyers di atas atau hubungi terus Cikgu Zawin di 012 747 6956.

Tiada lagi kebimbangan tentang prestasi Matematik anak anda sama ada mereka menduduki UPSR, PT3 atau SPM. Cikgu Matematik Zawin akan membantu anda!

No comments:

Post a Comment

© Copyright 2014 Reserved to Khairunnisa l Design by DayangDeno